Πώς να υποστηρίξετε το total white ντύσιμο το χειμώνα.

της Φρόσως Κοτρωνιά

Μήπως είσαι κι εσύ λάτρης του total white look αλλά δεν ξέρεις πως να το φορέσεις τον χειμώνα; Σίγουρα δεν είσαι η μόνη. Πολλές είναι οι γυναίκες που αισθάνονται λίγο περίεργα να ντύνονται στα ολόλευκα κατά τη διάρκεια του χειμώνα αλλά είναι ένα στυλ που μας απομακρύνει από τους κλασσικούς σκουρόχρωμους τόνους και μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη σιγουριά και άνεση.

Για να λύσουμε, λοιπον, το πρόβλημά μας και να φορέσουμε σωστά το άσπρο χρώμα τον χειμώνα, μπορούμε να ακολουθήσουμε μερικούς απλούς κανόνες.

  • Διαλέγουμε τα σωστά υφάσματα για να μοιάζει το άσπρο χρώμα χειμωνιάτικο. Για παράγειγμα, ένα μάλλινο πουλόβερ ή ένα κασμιρένιο μακρύ παλτό.

  • Προτιμάμε να μην δείχνουμε το σώμα μας πολύ. Οι ώμοι καλό είναι να είναι καλυμμένοι όπως και το ντεκολτέ.

  • Κι αν θεωρείτε πως το total white look είναι υπερβολικό, μπορείτε να το σπάσετε με κάποια αξεσουάρ, παπούτσια σε διαφορετικό χρώμα ή ακόμη και κάποιο ρούχο σε διαφορετικό χρώμα. Το κλασσικό μαύρο χρώμα είναι μια καλή επιλογή για να σπάσει το πολύ άσπρο χρώμα. Άλλωστε, ο συνδυασμός άσπρου με μαύρο είναι πολύ σικ!

Τολμήστε, λοιπόν, το total white look και θα νιώσετε κι εσείς κομψές! Εμείς έχουμε συλλέξει μερικά look και σας τα παρουσιάζουμε! Η επιλογή είναι δική σας!

Froso Kotronia
Δασκάλα, απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αγαπά τη μόδα, τη μουσική και τον κινηματογράφο.