Τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

της Φρόσως Κοτρωνιά

Η 14η Φεβρουαρίου ή αλλιώς η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και τα ανά τον κόσμο ζευγάρια αναζητούν τρόπους να πουν Σ’ αγαπώ στο ταίρι τους.

Ήδη από τον Μεσαίωνα αυτή η ημέρα έχει συσχετιστεί με τον έρωτα, καθώς τότε άκμαζε η κουλτούρα του ιπποτικού έρωτα. Τον 18ο αιώνα, μάλιστα, στην Αγγλία εξελίχθηκε σε περίσταση κατά την οποία οι ερωτευμένοι εξέφραζαν την αγάπη τους με λουλούδια, δώρα και ευχετήριες κάρτες.

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει η άποψη ότι οι ερωτευμένοι δεν χρειάζονται κάποια ειδική ημέρα και πως γιορτάζουν την αγάπη τους κάθε μέρα, ωστόσο δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που διοργανώνουν ρομαντικές βραδιές.

Φέτος, οι γυναίκες δείχνουν την αγάπη τους με τα νύχια τους. Με ιδιαίτερα σχέδια, όπως καρδούλες και φιλάκια να επικρατούν στα περισσότερα νύχια και με χρωματικές επιλογές όπως το κόκκινο, το ροζ ακόμη και το μαύρο, οι γυναίκες λένε Σ’ αγαπώ με έναν μοναδικό τρόπο.

Δείτε, λοιπόν, μερικές προτάσεις με τα ωραιότερα σχέδια για τα νύχια σας για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

received 10211894666540687 (2)
« 1 of 35 »
Froso Kotronia
Δασκάλα, απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αγαπά τη μόδα, τη μουσική και τον κινηματογράφο.