8 από τις πιο αξιολάτρευτες ολόσωμες πυτζάμες!

της Δήμητρας Κοτρωνιά

Για κάποιους η κρεβατική ένδυση είναι κάτι το πολύ απλό. Βάζουν απλά ένα παντελόνι και μία μπλούζα χωρίς να τους νοιάζει καν αν θα είναι ζευγάρι. Για άλλους πάλι οι πυτζάμες είναι μεγάλη υπόθεση. Θέλουν στον ύπνο τους να φοράνε τα πιο όμορφα και αξιολάτρευτα ρούχα που μπορούν να βρουν στην αγορά. Αυτό το άρθρο λοιπόν είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτούς και ειδικά αφιερωμένο στη φίλη Γεωργία!

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο αυτό θα ασχοληθεί με τις ολόσωμες πυτζάμες ή όπως το λένε στα αγγλικά onesies. Τα onesies δεν είναι μόνο τα φορμάκια που φοράνε στα μωρά, αλλά και οι ολόσωμες πυτζάμες των ενηλίκων. Αν λοιπόν στο ύπνο μας θέλουμε να είμαστε στυλάτοι -αναφορικά με την περίσταση πάντα- οι ολόσωμες φόρμες είναι ότι πιο όμορφο και άνετο που μπορούμε να επιλέξουμε. Πάμε να δούμε λοιπόν 8 σχέδια που είναι πραγματικά αξιολάτρευτα και γλυκύτατα!

1. Μοσχομυριστό Μπέικον

Image by buzzfeed

Δυστυχώς το συγκεκριμένο σχέδιο έχει αποσυρθεί από την αγορά, αλλά αν ψάξετε πολύ ίσως και να βρείτε κάπου κάποιο τελευταίο κομμάτι.

2. Πίκατσου

Image by buzzfeed

Μπορείτε να το βρείτε με 16 ευρώ στο ebay

3. Δελφίνι

Image by buzzfeed

Σε παρόμοια σχέδια μπορείτε να βρείτε με περίπου 25 ευρώ στο ebay

4. Χριστουγεννιάτικη Πουτίγκα

Image by buzzfeed

Παρόμοια Χριστουγεννιάτικα σχέδια μπορείτε να βρείτε με 20 ευρώ στο ebay

5. Μπάτμαν

Image by buzzfeed

Το συγκεκριμένο σχέδιο μπορείτε να το βρείτε με 32 ευρώ στο ebay

6. Άγιος Βασίλης

Image by buzzfeed

Το ίδιος σχέδιο μπορείτε να το βρείτε με 24 ευρώ στο ebay

7. Με λευκά σχέδια

Image by buzzfeed

Παρόμοιο σχέδιο μπορείτε να βρείτε με 35 ευρώ στο ebay

8. Πάντα

Image by buzzfeed

Το ίδιο σχέδιο μπορείτε να βρείτε από 15 μέχρι 20 ευρώ στο ebay

Βάλτε λοιπόν το στυλ στον ύπνο σας. Επειδή κοιμάστε δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φοράτε ότι να είναι. Φορώντας ένα άνετο και μαλακό φορμάκι σίγουρα να νιώσετε πιο άνετα και ο ύπνος θα γίνει ακόμα πιο απολαυστικός!

Εικόνα εξωφύλλου ebay

Dimitra Kotronia
Φοιτήτρια στο 5ο έτος της Σχολή Κινηματογράφου του ΑΠΘ, αρθρογράφος και κολλημένη με το σινεμά, την τηλεόραση και το καλό φαγητό!